Butiksinredning

I Gnosjöregionen tar man fram butiksinredning av metall. Med hållbar och vacker butiksinredning skapar man den perfekta butiksmiljön. Hur man ska inreda en butik för att kunder ska trivas och se vad som erbjuds är en hel vetenskap.

Idag kan metallverkstäderna i Gnosjöregionen en hel del om butiksinredning eftersom de är med om att ta fram det allra senaste inom detta område.

Med metallbearbetning till exempel laserskärning så kan man numera få fram avancerade former som kan användas i butiker, på kontor och i lager.

Det hela startar då man vill öppna en butik och behöver hyllor, bänkar och allt annat som gör det möjligt att bedriva verksamheten på platsen. Sedan blir du ju även tal om tillfälliga kampanjer där man behöver smarta displayer som gör att kunder ser och får information om det som erbjuds på ett lockande vis.

 

Unik inredning

Inom inredningsdesignen så jobbar man mycket med att ta fram butiksmiljöer som ger rätt känsla och effekt.

Om man vill se till att de varor som man kommer att presentera i sin butik får maximal exponering så måste man tänka på hur butiksinredningen kommer att påverka miljön. Med rätt typ av butiksinredning så framhäver man produkterna på rätt sätt och man ger en känsla av att det finns mycket utan att sikten på något sätt skyms. Till detta kommer förstås belysning som måste riktas på rätt sätt.

I samarbete med en inredningsdesigner så kan man vända sig till metallverkstäder i Gnosjöregionen för att ta fram unik inredning till sin butik. Det här är en process som är förvånansvärt smidig.

Numera så kan de professionella metallbearbetningsföretagen ta fram de möbler som man behöver snabbt och med exakthet som gör att inredningen blir rätt för den lokal som man har till sitt förfogande.

Det går också att välja mellan olika material och ytbehandling för att få en estetisk tilltalande miljö där alla kommer att trivas.

 

Tillfälliga produktställ

När man redan har sin inredning på plats så får man ofta behov för förändringar. Detta är något man kan tänka på redan vid planeringsstadiet av butiken.

Med hjälp av smidiga spjutlister och hyllsystem som kan arrangeras om så kan man göra om i butiken utefter de kampanjer som man lanserar.

Det går också att beställa speciella produktställ som är utformade för en viss produkt.

Man kanske vill skapa en butik i butiken, en så kallad shop in shop, genom att placera en vacker produktdisplay på en viss plats där varorna blir extra synliga.

Med olika hyllsystem och displayer så uppnår man en flexibilitet som är bra för butikens utstrålning.

 

Underhåll och hållbarhet

Det är också viktigt att man får möbler med lång hållbarhet. Detta är en av de största anledningarna till att många väljer att ta fram butiksinredning av metall hellre än av papp eller trä.

Dagens metallteknik är så pass avancerad att man kan uppnå de mjuka former som man vill ha för att inredningen ska vara anpassad till människans behov av komfort och estetik.

Dessutom så kan man beställa möbler och detaljer som är gjorda i rostfria material så att det blir enkelt att hålla rent utan att detta leder till fula rostskador.

Med olika former av gallerprodukter så kan man även ge sin butik en luftig och lätt känsla.

 

Klädhängare och galgar

När butiksinredningen är på plats ska man börja exponera kläderna och klädhängarna är en viktigare detalj än man kan tro. Kläderna ska hänga snyggt, vara lätta att ta av från galgarna men ändå inte glida av för lätt. Galgarna måste vara anpassade till materialet i kläderna så tyget inte går sönder eller missfärgas.

Om man ska ha trägalgar, plastgalgar eller trådgalgar är en av de frågor man bör ställa sig. Trägalgar är tyngre och ger ett gediget intryck, medan plast galgar är billiga i produktion. Trådgalgar tar ofta liten plats och går enkelt att ta fram olika utformningar. Du kan läsa mer om galgar och klädhängare här »

 

Kassadiskar och diskbänkar

Beroende på vad du har för slags butik behöver du så klart olika inredningar. Säljer du kläder är det viktigt med snygga och funktionella kassadiskar. Säljer du porslin kan det vara en kul idé att bygga upp ett komplett kök med diskmaskin, köksö och diskbänkar. Passa på att glänsa med att bygga en riktigt snygg diskbänk, gärna med infrästa initialer eller nedfrästa metallskenor eller stenar som man kan ställa grytor, ugnsformar och stekpannor på.

 

 

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

0371-319 00

0371-319 85

 

Kontakta oss »

 

 

Aktuellt

 

2019-02-04

Smartare butiksinredning med metallersättning

Det kan bli smartare butiksinredning med metallersättning som är plast som kan användas istället för metall.

 

Läs mer »

 

 

 

2017-12-06

Bättre fräsning i metall med uppdaterade fräsmaskiner

Man får bättre fräsning i metall med hjälp av fräsningsmaskiner som uppdateras och underhålls på rätt sätt i rätt tid, detta är särskilt viktigt vid cnc fräsning.

 

Läs mer »

 

 
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
0371-319 00
www.frasning.se